Vlčice Díl Iii - Alexandre Dumas (NC, 1925)
Píše se třicátá léta 19. století a v kraji bretaňském žíjí dvě dcery markýze ze Souday, Marie a Berta. Dvojčata a poloviční siroty, jen z polovice urozené, nezkrotné a divoké.
Source a verifier sur Internet Archive
Keywords: alexandre dumas